GALERÍA DE LES NOSTRES ESDEVENIMENTS
ACTIVITATS
Properes activitats i properes concerts
Concurs de bandes

Dissabte passat 3 d'octubre es va celebrar la final del concurs de bandes i músics, L'Aurora Music 2020, a la qual van arribar dues formacions de diferents gèneres musicals, Dhaliax una banda de Rock Heavy Metal i The Generation una formació de Blues.
La Final d'aquesta primera edició de l'Aurora Music no va decebre, vam gaudir de dos concerts que no van deixar indiferent als espectadors que ens trobàvem a la sala de l'Associació Espai Socio Cultural L'Aurora, organitzadora del concurs, i això es va reflectir en el resultat final que va ser molt ajustat.
Durant tot el concurs la responsabilitat de puntuar a les dotze bandes que han concursat en aquesta primera edició de l'Aurora Music ha recaigut en un jurat format per persones significatives de la cultura, la música i socis de la pròpia associació. A la final celebrada aquest dissabte passat, el públic assistent es va sumar al judici de jurat del concurs, convertint-se en un jurat popular. El resultat de tots dos jurats va assenyalar com a guanyador del concurs L'Aurora Music 2020 a DHALIAX, convertint-se en el primer guanyador de l'Aurora Music. Felicitats a DHALIAX així com als components de THE GENERATION pel paper excel·lent que han tingut durant tot el concurs.

Tots els dilluns

de 10: 30 h a 13 h

Tots els dimecres

de 18 h a 20:30 h

Consultes gratuïtes a tots els treballadors.

Segon i quart dimecres de mes

18:30 a 20:00

Tots els dimecres de 18: 30 h a

20: 30 h

mercat de verdures ecològiques de temporada a l'Espai

Als dilluns

Aquesta activitat està suspesa fins a nou avís

Vine a gaudir de la música en viu de forma gratuita tots els dijous.Gaudeix de bona companyia mentre et prens un refresc o una cervesseta.

Si ets músic pot venir a provar i integrar-te en el grup per aportar els teus coneixements i compartir.

Us esperem!!!

Col-laboradors

Samarreta home

Samarreta dona

10 €

Socis

8 €

Fes-te soci

L'associació Espai Socio Cultural l'Aurora, un cop desplegada i acabada la primera etapa, constitució i registre de l'associació, obre la inscripció de socis i sòcies per poder portar a terme projectes d'índole cultural, en qualsevol de les seves manifestacions, literària, pictòrica , musical, cinema, teatre.

Totes les persones interessades poden inscriure a través d'aquesta web o de forma personalitzada en el local.

La quota anual és de 15 € i tindràs descompte en begudes i bocates en els concerts.

Tancat per obres de millora a la nostra sala

Scott Law quartet