top of page

Abril

Dissabte dia 6

a les 20: 30 h

The Clipper's

The Clipper's.jpg

El grup es funda en 1964 i el componen Simó, Juanito, Carlos i Paco. És bàsicament instrumental, estil The Shadows. Debuten al I Festival de Conjunts de Sant Cugat amb dotze grups en competició, alguns bastant cartell. Obtenen el 3r premi i sorprenen al públic i a partir de llavors es plantegen adquirir un bon equip, ja que el que tenen és molt primitiu.

Paco no creu que el grup pugui anar a més i abandona. Llavors arriben Tomàs i Pep, que formen definitivament els "cinc Clipper 's".

The Clipper 's van a tota classe de competicions musicals i obtenen uns premis molt importants:

• Sant Cugat del Vallès, 1er Premi

• Rubí I Festival Sauch, 1er Premi

• Caldes de Montbui, 1er Premi

• Rubí II Festival Sauch, 1er Premi

Tot això li obren les portes a diversos "bolos" per tot Catalunya i un contracte al Club 7 a 9 de Barcelona com a conjunt titular durant divuit mesos.

El 1967, quan millor estaven The Clipper 's, amb enregistraments en emissores de ràdio i actuacions a les millors sales de festa, arriba la temuda mili ... El grup de desintegra en mil trossos. Primer, Juanito, segon, Tomàs ..., fins i tot perden el contacte entre ells.

El 1997 una amiga comuna del grup, Maria Arrufat, després de molta feina, els torna a reunir per a un "revival" al Casino de Rubí que té un èxit sonat amb la participació de tots els grups rubinencs de les dècades 60 i 70. Després aquesta actuació The Clipper 's decideix seguir.

Sobre el 2003, Pep, el cantant, abandona, i arriba Pedro com a vocalista.

L'any 2014 celebren el 50 aniversari de la fundació del grup.

The Clipper 's és, després dels Sírex, el grup més veterà del panorama musical espanol a més de conservar a quatre dels cinc components originals.

L'any 2016, graven un CD doble amb 41 èxits dels 60 que ha tingut una acceptable acollida. Aquest mateix any toquen al "Espai" i en la festa major de Rubí, tots dos concerts amb una magnífica acollida sumant dos nous èxits. Des de llavors la banda ha tocat en diverses ocasions ... i ho seguiran fent  ¡¡¡fins que el cos aguanti !!!

Els membres de la banda són:

Carlos Calopa : guitarra elèctrica

Juan Baladoch (Juanito) : guitarra elèctrica

Simó Torres : Bateria

Tomás Torres : Baix elèctric

Pedro Jiménez : Vocalista

Dissabte dia 27

a les 20: 30 h

Atomic Leopards

Atomic Leopards.jpg

Grup de Rock'n'Roll clàssic, Rockabilly, Country, Swing, etc. amb versions de clàssics com Elvis Presley, Beatles, Chuck Berry, Buddy Holly, Johnny Cash i molts altres. Formació de duet o de trio (amb bateria) a escollir. Tenim un repertori molt ballable, autèntic, divertit i diferent a tota la resta, fins i tot amb algun tema en català de factura pròpia. La nostra selecció de temes abasta des dels cèlebres "Blue Suede Shoes", "Peggy Sue", "Mistery Train" o "Johnny B. Goode" fins a "Cheatin 'Heart", "That'll Be The Day" i "Folsom Prison Blues ", entre altres. Som músics amb una dilatada carrera professional de més de vint anys, tant en els escenaris com en l'estudi.

Nostre últim treball: EXOTIC. Inclou 14 temes: 2 versions, 3 instrumentals, 7 temes en anglès, 4 a català, 2 bonus tracks ... I està, per descomptat, dedicat a tots vosaltres. Aquesta espècie d'equació ens revela el millor disc i el que més hem treballat de la nostra carrera fins a la data. Editat en Temps Record i produït per Santi i David Lluch.

Components
Santi Lluch: guitarra i cantant
David Lluch: Contrabaix

Josep Maria Ruera: Bateria

bottom of page