octubre 2017

Divendres 20 d'octubre

Nit de Rock&Roll

VERSIONS DELS 70-80

AVERSI BAND

Grupo de versiones de grandes bandas del Rock como UFO, Nazareht, Black Sabbath, Free, Foreigner, The Cult, Journey, ZZ Top. Lo componen:
- Alfons Martí (Voz).
- Jose Manuel Marín (Bateria).
- Jose Fender (Bajo,Guitarra,voces)
- Javi Rodca (Bajo,Guitarra,voces)
La banda se c onforma en 2010 con cuatro colegas de Rubí que tienen o han tenido diferentes experiencias en bandas musicales.

NO BONE MOVIES

ROCK  BOTTOM

Divendres 27 d'octubre

Nit de Rock&Roll

El dia 27 un dia especial a l'Espai vinguts des de Denver hem tingut el plaer de comptar amb kerry Pastine i Paul Shellooe components del grup americà Kerry Pastine and the Crime Scene que ens han preparat els temes com a duo especialment per les cinc actuacions que faran a Barcelona, la primera d'elles a Rubí.

Tan excepcional este concierto como que contemos con dos actuaciones, también exclusivas, como teloneros  Raul Thovar y Ready to imagine something.

Vam poder comprovar els grans artistes i les bones persones que són.

En Pepe el nostre artistàs li va lliurar un dibuix a la Kerry que fins i tot la va fer plorar d'emoció.

Ready to Imagine somehing

Tot va començar quan el Javi (veu) i el Germán (violí) es van conèixer a la universitat i van començar a tocar versions. La inquietud per fer un projecte musical junts continuà amb el pas dels anys i el Germán es va unir a un grup on el Javi cantava i composava. Aquest projecte no va funcionar i arran de la dissolució d'aquesta banda van decidir formar un nou projecte junts i així va néixer Ready to Imagine Something. Va arribar un punt on el projecte no podia avançar més perquè calia integrar més membres així que paral•lelament a la feina de composició van començar la recerca de nous fitxatges. Al 2016 van descobrir el Guillem (guitarra i veu) i de seguida es va unir a la banda. Ja cap a principis del 2017 van enredar al Juan Carlos (baix) per que s'unís i mesos més tard finalment van trobar l'últim component però no menys important, l'Orson (bateria). El resultat és la barreja dels diferents talents, influències i imaginació de cada membre de la banda i així segueixen treballant per donar-se a conèixer al món.

Raul Thovar

Raul Thovar component fins fa 6 mesos del duo Yellowstone té un aprenentatge musical des de ben petit quan els seus pares el portaven a classe de música.

Els seus començaments van ser amb el rock que ja fa un temps  ha canviat per els cançons d'autor.

Partidari i defensor de la música  que transmet sentiment sensacions i pensament amb unes bones lletres. Amb aquest terreny es mou ell amb la seva música.

Persona solidària on les hagi participa en molts concerts solidaris allà on se li demana.

Kerry Pastine&Paul Shellooe

La vitalitat i la meravellosa veu de la Kerry Pastine ens va enamorar i ens va eriçar els cabells.

Un plaer sentir els sons de la guitarra d'en Paul.

Tots dos cossos plens de sentiments ens van fer passar una estona  inoblidable.

El públic es va sentir hipnotitzat pel moviments de la Kerry i no va deixar d'acompanyar la música en tot moment.

Tots els músics junts només a falta de l'Orson (bateria) que havia de treballar

Publicació d'Oscar Sisqués

Mini Gira de Kerry Pastine y Paul Shellooe por Barcelona de la mano de Manel Marín. Fotos de su estancia con sus canciones de fondo.