top of page

Febrer

Dissabte dia 16

a les 20:30 h

Zuma

zuma 1.jpg

ZUMA és un grup de recent formació per músics amb una llarga experiència en els escenaris musicals, dedicat a fer versions de temes acústics del Neil Young en català i anglès. 

 Volem retre homenatge a un dels musics vius més influents de la música rock country de la història,  tot interpretant els seus temes des del màxim respecte. Tot enfonsant-nos en la  seva visió de la música d'arrel americana sense trucs ni artificis. 

 ZUMA està format per quatre músics amb trajectòries personals molt llargues en la música local de Rubí i Terrassa, amb ganes de viure l'experiència del forma acústic per interpretar temes amb més sonoritat i precisió. 

 A la veu, la guitarra i les harmòniques, el Carles Alastuey, provinent d'altres formacions com ara INESTABLES, SOCIETAT IL·LIMITADA, etc, 

 A la veu femenina la Cristina Partner, també provinent d'INESTABLES, i abans de CRISTINA PARTNER AND THE BLACK SOULS,, entre d'altres. 

 A la guitarra solista Jose "Fender" , guitarrista afamat actualment solista a la banda SIN CITY, tribut d'AC DC.

 Al Baix, el MIguel Ferreras, un veterà de la música rock que ha format part de la històrica banda EXTREMODURO en la seva joventut, i també de bandes locals com ara PASOS DE MONO, INESTABLES, entre d'altres

Dissabte dia 23

a les 20:30 h

Atalaya

Atalaya.jpg

Atalaya es conforma en l'any 1972 a Rubi, tots els components eren del barri 25 de Setembre, eren amics des de nens. La banda la funda Manuel Gil, cantant del grup, Jose Maria Amic guitarra, Angel Ferreras baixista, Agustin Gomez bateria, mes tard va entrar el seu germà Jose Gomez que és l'actual bateria del grup, i per últim com a organista, Guillermo Gudiño.

L'any 1976 i després dels contratemps que va suposar el servei militar dels membres  Atalaya es va dissoldre. L'any 1982 van tornar a reunir-se de nou, estant tocant fins a l'any 1985, any en què van tornar a dissoldre. Es reuneixen al any 1997 amb motiu d'un festival que es va celebrar al Casino Espanyol, dels grups que hi havia a Rubí en les dècades dels 60 i els 70, i tornen a tocar junts, de manera informal, uns anys més i tornen a dissoldre. Per fi el 2018 la formació tornen a reunir-se per gaudir del que més els agrada el Rock i la música.

bottom of page