top of page

Gener i Febrer

Atòmic Leopards

ATOMIC LEOPARDS es una banda formada el verano del 2005 por Santi Lluch y David Lluch, miembros de HELLBILLY CLUB. Nació por pura diversión y parece que finalmente es algo más. Tienen cuatro álbumes en el mercado titulados IN TECHNICOLOR (Foot tapping Records), THE NEGATIVE SIDE OF...(Revel Yell) ,ROCKIN' FIX (Raucous Records) y recientemente MODEL (Temps Record). El estilo de la banda se basa en su particular forma de interpretar el Rock'n'Roll, Rockabilly, Blues, Swing, Instrumental y algo de Exótica etc..
Sus integrantes 
Santi Lluch - Guitar & vox
David Lluch - Double bass
Peter Braineater - Drums
Su tipo de música
Classic Rock'n'Roll, Rockabilly, Blues, Swing, Instumental, Exótica

o

Nando Picó Trio

Nando Picó, saxofonista y profesor de música empezó su andadura musical a los 7 años. 
Un profesional de gran calidad musical y humana que reivindica en la enseñanza el arma necesaria para avanzar y desarrollarse. Por este motivo dedica tiempo a la enseñanza de la música para niños de barrios más desfavorecidos de Barcelona y ciudades del área metropolitana.
En su música encontrareis la sensibilidad que proviene de la observación de su alrededor, apreciareis una fusión de estilos concienzudamente encajados para formar un todo que será toda una experiencia. 
El seu últim treball Barcelona Paradís és el nou disc del saxofonista Nando Picó. A través de vuit cançons, el músic descriu la seva experiència musical dels últims anys a la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un projecte obert, que aplega un ventall d’estils que van del latin jazz a la bossanova, passant pel flamenc, el soul o el reggae, tot des de la visió predominant del jazz. Barcelona Paradís és una proposta fresca que també actua com a porta d’entrada cap a altres llenguatges més sofisticats. 
La formació que tindrem serà de trio amb:
Nando Picò, saxofonista
Toni López, guitarra
Oriol Roca , contrabaix
invitada a la veu, Vero Marín.

o

Dos grups joves, emergents i que tenen un bon futur:

 

Ready to Imagines something:

 

Tot va començar quan el Javi (veu) i el Germán (violí) es van conèixer a la universitat i van començar a tocar versions. La inquietud per fer un projecte musical junts els va abocar a formar el que avui és Ready to Imagine Something. Al 2016 van descobrir el Guillem (guitarra i veu) i de seguida es va unir a la banda. Ja cap a principis del 2017 van enredar al Juan Carlos (baix) per que s'unís i mesos més tard finalment van trobar l'últim component però no menys important, l'Orson (bateria). El resultat és la barreja dels diferents talents, influències i imaginació de cada membre de la banda i així segueixen treballant per donar-se a conèixer al món.

Rock"e"Fort
4 joves composen aquest grup , tres d'ells, David, Joan i Francesc provinents del seu anterior grup OHM que ja van trepitjar aquest escenari l'any passat. amb més experiència i un nou membre al baix ens adintraran en el mon del Rock.

Gnaposs es el proyecto personal del guitarrista d'Els Pets David Muñoz, guitasrrista y compositor, que con más de 400 conciertos y 5 discos publicados desde hace 14 años ha sabido alejarse de las etiquetas y las modas para trabajar en discos con personalidad propia cargados de proteína funk.
Se decanta por una música que muestre sus influencias pero que a la vez aporte algo de nuevo que le identidad propia.
Ell mateix identifica la seva música:
"James Brown, gira a la dreta cap a Miles Davis, vés recte a Led Zeppelin i gira a l'esquerra cap a Stevie Ray Vaughan. Hauràs arribat a Gnaposs, una fusió única i brillant de Funk, Rock, Blues i una miqueta de Jazz. 
Gnaposs és un projecte fundat a Los Angeles, Califòrnia, pel David Muñoz ‘Gnaposs’. Allà es va graduar amb honors prestigiós Musicians Institute i va enregistrar el seu primer disc Party With Yourself (2002) apadrinat per Scott Henderson i TJ Helmerich.
Exerceix l'ensenyança musical en l'Aula de Jazz del Lliceu de Barcelona, en el Taller de Músics i en la Universitat Autònoma de Bellaterra, dirigint el combo de la UAB.
El lloc per descobrir aquest artista és sobre un escenari, ja sigui a formatde Trio ó de Quintet, un concert de Gnaposs és una experiència electritzant marcada per l'energia i la improvisació.
Ha actuat al Festival de guitarra de Barcelona, el Festival de Jazz de Vitoria, el Festival de Blues de Cerdanyola o el Black Music Festival (amb Tower Of Power y Living Colour), podem assegurar que Gnaposs en directe és sinònim de tècnica, improvisació i qualitat.
Qui són aquest Trio:
David Muñoz, Gnaposs - Guitarra y voz.
Jordi "Kako" Vericat - Bajo y voz.
Pere Foved - Batería y voz.

bottom of page