Qui som

 

L'Associació Espai Socio-Cultural l'Aurora és un espai obert al públic per a difondre la cultura seguint els principis de llibertat, solidaritat  i col·laboració. Som un espai que es mou sense ànim d'afany i no disposa de capital que no sigui el de les persones que col.laboren en les diferents activitats amb el seu treball o amb les seves aportacions en el bar social.

Les activitats que es duen a terme en l'Espai Socio-Cultural seran respectuoses amb els principis socials pels que aboga la Confederació General del Treball. En aquest sentit no es permeten actituds xenòfobes, masclistes, feixistes o que perjudiquin la dignitat de les persones de fet o de paraula. Les persones que se'ls hi permeti fer ús de l'espai i les eines, instruments o mobiliari seran responsables dels seus actes per mantenir l'ordre i el bon estat de tot el que utilitzin.

 

L'Associació Espai Socio-cultural l'Aurora és un espai llibertari per a difondre la cultura i el pensament crític i posar-la a l'abast de tothom.

L'Espai està inclòs dins de la Federació Local de sindicats de la CGT de Rubí i funciona de forma autogestionada i autonóma, desvinculada econòmicament del sindicat.

Estatuts

Bases concurso.jpg