Març

Divendres dia 6 

a les 19 h

Xerrada Col·loqui sobre l'Alzheimer

Divendres 13 a 20 hores concert a càrrec de

La Penúltima

en favor del Moviment de Per Unes Pensions Dignes

en el seu segon aniversari.

Dissabte dia 14 

a les 21 h

Womblues

Womblues

 

Tres dones artistes uneixen les seves veus i respectius instruments per compartir experiències i sensibilitats damunt l'escenari. Tres vivències diverses del blues s'entrellacen en un concert que busca l'alquímia conjuntaper transformar melodies i ritmes en pura foça, entreteniment i emoció, fent del públic un dels elements indispensables per aconseguir-ne la màgia. WOMB ès el mot anglès que significa "matriu", i el joc de paraules amb el prefix Wom davant del mot Blues ja perfila el concert com un esdeveniment ben creatiu gestat des de la feminitat d'aquestes tres grans Blueswomen.

 

Big Mama Montse, guitarra i veu

Sister Marion, piano i veu

Sweet Marta, harmònica, veu i percussions.

Dissabte dia 21 

a les 21 h

Nando Picó Quartet

 Nando Picó Quartet

Barcelona Paradís és el nou disc de l'saxofonista Nando Picó.

A través de vuit temes ens descriu la seva experiència musical dels darrers anys a la ciutat de Barcelona.

Es tracta d'un projecte obert, que reuneix un ventall d'estils que van des del latin jazz a bossa nova, passant pel flamenc, el soul o el reggae, tot sota la visió predominant de l'jazz.

Barcelona Paradís és una proposta fresca que també actua com a porta d'entrada cap a altres llenguatges més sofisticats.

Formación:

Nando Picó - Saxo tenor

Topata - Batería

Oriol Roca - Contrabaix

Toni López - Guitarra

Dimarts dia 24 

a les 18 h

Presentació del Treball del segon trimestre

Escola Núria Garriga

Dissabte dia 28 

a les 21 h

Fuck You Joe!

FUCK YOU JOE!

Fuck You Joe! podria ser un grup més entre el miler de trios clàssics de blues-rock que fan versions. Però no. Fuck You Joe! és molt més, ja que a part d'incloure repertori propi del blues-rock; també interpreten, revisen i adapten temes de rock sureny, country, second line, afro, funk i, fins i tot, algun estàndard de jazz. Així, al set-list de Fuck You Joe! hi podem trobar temes de The Allman Brothers Band, B.B. King, Taj Mahal, John Lee Hooker, Sheryl Crow, Fanny, J.J. Cale, Screamin’ Jay Hawkins i molts més.

Tanmateix, tot i la diversitat estilística d'aquest projecte, Fuck You Joe! té una sonoritat consistent i unitària en tot el seu repertori. La seva posada en escena, aparentment garrula i poca-solta, contrasta amb un nivell d'execució curós i uns arranjaments creatius. La guitarra és esmolada i plena de twang, el baix és poderós i definit i la bateria desprèn energia i contundència a parts iguals. A més, el fet que tots els músics de Fuck You Joe! cantin afegeix color i diversitat a aquesta proposta musical.

Aquest trio pot endurir el hard-rock més salvatge, endolcir la balada més delicada i desplegar tota la seva creativitat en passatges improvisats perquè, al cap i a la fi, cada cançó té una història, i Fuck You Joe! us la vol explicar de la millor manera possible.