top of page

Octubre

Dissabte dia 13

a les 20:30 h

The Brand

The Brand en presentaran un espectacle on tothom participa d'una forma activa i molt divertida.
 

Gaudirem d'una peça de teatre musical amb música en viu, interpretada per 3 músics:
Jean Paul Dupeyron (Guitarra i veus), Miquel Izquierdo (Bateria) i Santi Ursul (Baix).

 

Tot comença amb el record d'un avi ens porta anys enrera a descubrir la música rock de tots els temps, el seu desig es tornar per uns instants a la joventut i compartir amb els seus companys de grup una estona de rock.
 

El somni es fa realitat i comença un conte on els personatges ens faran viatjar a través del temps i la música rock des dels 50' fins a l'actualitat.
 

Esperem que us ho passeu molt bé.

Dissabte dia 20

a les 20:30 h

Scott Law Quartet

Scott Law quartet.jpg

Vam tenir la oportunitat de conèixer a Ross James guitarrista del Nord de California que va venir com a invitat sorpresa al concert.

De la mà de Lluís Gómez, Maribel Rivero i Marta Roma, rebrem a l'Espai a Scott Law un dels membres de la familia Terrapin de San Francisco, i colaborador habitual de Phil Lesh, Neal Casal i Nicki Bluhm entre d'altress. 
Scott Law és un cantautor i guitarrista californià, que forma part de la comunitat deadhead. En el seu rating particular ha format part de la banda de Melvin Seals (teclista de la Jerry Garcia band)) i inclús haber colaborat en el seu álbum “Melting Pot” tocant la mandolina. La seva inclinació a les Jam sessions i la fortuna ha permés que comparteixi escenari amb Phil Lesh & friends, Tony Furtado Band (Béla Fleck) i The String Cheese Incident.
Lluís Gómez, banjista, violinista i mandolinista, amb una llarga trajectòria i especialment conegut per la difusió que fa del banjo de cinc cordes, juntament amb Maribel Rivero al contrabaix i Marta Roma al violoncel, acompanyaran a Scott Law en el concert a l'Espai. 
Rock, Swing, Blues, folk, bluegrass... Asistir a aquest concert serà viatjar per varis estils musicals però sempre amb músiques de rel.

40472913_2240385316248207_68062430147976

Dissabte dia 27

a les 20:30 h

Dr Basilio

Dr Basilio.jpg

Dr. Basilio part del so de la rumba per, a poc a poc i gràcies a les diferents formacions i disciplines de cadascun dels seus membres, anar conformant-se com un grup de rumba fusió amb un so obert, en el qual tenen cabuda des del reggae fins melodies en clau rumba guaguancó. Amb un so directe i festiu, les seves lletres i la seva música es caracteritzen per transmetre alegria i naturalitat, ja que no deixen d'evocar les experiències més quotidianes de la vida.
 

Juan Carlos (veu) decidir sortir de la seva letargia musical per posar-li música a la seva vida. Compte per a això amb Victor (guitarra) el seu fidel escuder. Junts esbossen els primers acords del que serà Dr. Basilio. Junts incorporen a la resta de la banda Abel el almívar (guitarra) amb qui comencen a sortir els primers temes de Dr. Basilio. Posteriorment s'uneixen a la banda Migeul (percussió) i Mercedes (baix). Amb ells es tanca la formació aportant una base rítmica sòlida i plena de matisos.

bottom of page