top of page

Octubre

Dissabte

19 d'octubre

a les 20:30 h

Mala Funk

Mala Funk.jpg

Us presentem a Mala Funk, un nou projecte que posem en marxa i amb el qual pretenem donar cabuda al Groove més contundent i autèntic que tant ens motiva.

 

Tot un recital de funk i soul de temes de diferents bandes actuals i no tan actuals que segurs us farà vibrar.

 

Esperem que us agradi la nostra proposta tant com a nosaltres i que ens seguiu a la nostra pàgina i en els escenaris.

 

Formació:

 

Laya Ydana - Veu

David Mendoza - Teclista

 Toni Álvarez - Guitarra

 Alfred Vidiella - A la baixa

 Aides Brickbat - Bateria

Dissabte 26 d'octubre

a les 21 h

Quantum Blues

Quantum Blues.jpg

Adriana i Charlie, dos apassionats de la música que van creuar els seus camins a finals de l'any 2015 compartint diverses Jam Sessions a l'escenari de l'Espai. Al cap de poc temps van donar forma al projecte actual, com a duo acústic amb el nom de Quantum Blues.

 La trajectòria musical d'aquests dos músics és variada. Adriana, a la veu solista, ha col·laborat en projectes musicals diversos com A & J Associats, amb Juan Carrillo com a guitarrista / productor i ha estat la veu solista del grup Splacks, una banda de músics a Sant Cugat del Vallès que des d'anys enrere es dediquen a interpretar versions de temes rock.

D'altra banda, Charlie va formar part d'algunes bandes de rock en els anys 90 com a guitarrista, i actualment és component de The BlackSouls, un quintet de músics de Rubí que ofereixen al públic versions de música blues, funk, soul i rock and roll.

Així que Adriana i Charlie van decidir des de principis de 2016 compartir els seus talents musicals per formar un duo acústic de guitarra i veu solista, incloent el gènere de Rhythm & Blues com a bloc principal del seu repertori, amanit per alguns estàndards populars de la música jazz i música contemporània.

 Esperem que aquesta proposta sigui del vostre gust.

bottom of page