top of page

Novembre 2017

Sergi Estella presentarà el seu nou disc "Ho superes i et fots" a l'Espai CGT-RUBÍ el proper dia 11 de novembre a les 21 hores.
Aquest jove rubinenc geni dels invents instrumentals està agafant resó per la qualitat que està demostrant tenir.
Els seus temes entre blues, pop i cançó d'autor estant dotats d'unes lletres atrevides i picares que enllacen els ritmes clàssics amb una forma molt pròpia d'interpretació. Els seus instruments, caixa de cigars, escombra, raqueta, paella fan dibuixar somriures en veure'ls però les melodies que surten d'ells dirigides per la veu de'n Sergi fan que el somriure dels assistents es converteixi en sorpresa en veure el resultat.
Cal venir a veure'l per a comprovar-ho.

o

Xavi Paco RnR en concerty a l'ESpai CGT-RUBÍ el proper dia 18 de novembre a les 21 hore. 
Xavi Paco RnR són un grup de Rubí que interpreten temes de rock d'influències dels anys 70 i 80 que complementen en les seves actuacions amb temes propis.
Aquest trio urbano, com ells els hi agrada dir-se, pujen al tren del rock'n'roll amb un directe molt potent.
Componentes:
Xavi : Guitarra – voz – armónica (Ex Back the doctors)
Guillem: Bajo (Ex Sr. De Gonzalez) 
Joaquin: Bateria (Ex Yunet)
Tenen dos CD auto editats dels quals algun es pot escoltar a youtube.

o

El grupo de rock Guardafuegos de Vendrell empieza su actividad a finales del 2014 y está integrado por músicos con años de experiencia en otras formaciones. Guardafuegos hace una particular aproximación al pop-rock a través de un sonido más orgánico y natural, donde confluyen la inmediatez del rock, la delicadeza del folk y la melancolia del country. Con un EP de debut publicado el pasado 2016, el grupo está formado por Rosendo Hernández (voz y guitarra), Sergi Bové (guitarra), Ferran Robusté (teclados), Jordi Caralt (batería) y Marc Guitart (bajo).

o

bottom of page